• Затамуйте, друзі, подих – Миколай сьогодні ходить!

    Затамуйте, друзі, подих – Миколай сьогодні ходить! Затамуйте, друзі, подих – Миколай сьогодні ходить! Затамуйте, друзі, подих – Миколай сьогодні ходить! Затамуйте, друзі, подих – Миколай сьогодні ходить!

    «Ой хто, хто Миколая любить» − наспівують батьки, вкладаючи своїх діточок спати, запевняючи їх, коли позасинають, до них завітає щедрий Угодник, добрий, лагідний.

    День Святого Миколая − це веселе свято. Кожна дитина з нетерпінням чекає його, аби зазирнути в чарівний чобіток, чи під подушку й отримати подарунка. Бо Микола-чудотворець піклується про дітей, направляє їх на праведну дорогу.

    Напередодні цього чудового свята завітав чарівник і до бібліотеки-філії №1 для дітей, бо напевно ж знав, що на нього з нетерпінням чекають читачі − четвертокласники БСШ №1 (класовод Людмила Данілова). Попіклувався, щоб святковий настрій не полишав їх, потішивши ляльковою виставою «Йде до діток Миколай» у виконанні зразкового лялькового театру «Фантазія» ЦПО «Соняшник», керівником якого є Катерина Громадська.

    Гра акторів булла чудовою, а сприйняття гри ляльок – прекрасним! Слухачі, затамувавши подих, спостерігали за дійством вистави, допоки не вступив у гру «чортик», тоді зала вибухнула реготом! До яких тільки хитрощів не вдавався підступний спокусник, аби спантеличити гру, в яку грало Янголятко з дітками. І вертівся, і навприсядки в танець пускався, і обіцяв подарунки позабирати, та все було марно.

    Четвертокласники виявилася вихованими, освіченими, відгадували загадки і виконували завдання вправно. За свої малюнки, подаровані книгозбірні, вони отримали призи, а від Миколая − солодощі.

    Щирими оплесками та світлиною на згадку, подякували талановитому ляльковому театру «Фантазія», а гарний настрій забрали з собою, пообіцявши обдарувати ним рідних і друзів.

    Нехай це свято сповнить і ваші оселі щастям, теплом і любов’ю, а Святий Миколай благословить на добрі справи кожного.

    Олена Крищенко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше