• «Мистецьке побачення»

    «Мистецьке побачення» «Мистецьке побачення» «Мистецьке побачення» «Мистецьке побачення» «Мистецьке побачення»

    В міській виставковій залі при бібліотеці-філії №8 розпочала роботу виставка картин художників Київської обласної організації НСХУ «Мистецьке побачення». Ця непересічна подія зібрала шанувальників художнього мистецтва міста.

    Організатор виставки − голова Київської обласної організації НСХУ Олександр Дмитренко, привітав присутніх і всіх причетних до створення експозиції. Кожен, хто відвідає виставку, отримає насолоду від робіт корифеїв живопису: художників – членів НСХУ міста, області.

    Миколи Хрусталенка та Олександра Сафронова, нажаль, не має серед живих, але роботи продовжують навчати і надихати художників до творчості.

    Експозиція об’єднала не просто різних митців, а різні напрями, техніки, прийоми, методи та стилі творчості, тож для відвідувачів з’явилася чудова нагода розширити свої пізнання в царині художнього мистецтва. Цим вона і цікава, адже може задовольнити вимогливі уподобання шанувальників, розвинути естетичний кругозір, сприяти формуванню власної думки про різні напрями художнього мистецтва.

    Вас зацікавить реалістичний живопис Сергія Кривенка, Інокентія Коршунова, Сергія Журавля, Ганни Прохорової; романтизм Сергія Студзінського, Катерини Телегіної; загадкові абстракції Нікіти Дмитренка, Олександра Дмитренка, Оксани Журавель; неповторна витончена досконалість робіт в стилі тромпльой Тетяни Дмитренко; класична витинанка Костянтина Могилевського; декоративний живопис Каріни Радіонової; батик Тетяни Максимової. Отримати приємну насолоду відвідувачі зможуть також від акварельного живопису Ольги Мілейко та макетів художника-сценографа театру ім. П.Саксаганського Ірини Рибак, які цього року стали лауреатками міської літературно-мистецької премії ім. І.С. Нечуя Левицького.

    Справжнім відкриттям для багатьох стали роботи художника по металу Сергія Скоробагатських, який у 2021 році на бієнале в Італії отримав переможну срібну медаль за свою конкурсну роботу.

    Головний спеціаліст міського управління культури та туризму Алла Карабач привітала присутніх, подякувала за організацію та запросила громаду міста на неповторний вернісаж.

    Виставка діятиме до 20 січня за адресою: вул. Леваневського, 55.

    Любов Михайлюк.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше