• Доблесні нащадки славних козаків

    Доблесні нащадки славних козаків Доблесні нащадки славних козаків Доблесні нащадки славних козаків Доблесні нащадки славних козаків Доблесні нащадки славних козаків

    До Дня Збройних сил України та 80-ї річниці утворення 72-ї ОМБр ім. Чорних Запорожців у центральній бібліотеці для дорослих відбулася зустріч вихованців рою «Яструби» БЗШ №11 з воїнами 72-ї ОМБр ім. Чорних Запорожців майором Ігорем Анатолієвичем Кобко і майстер-сержантом Миколою Миколаєвичем Шимонею. Вояки розповіли про бойовий шлях бригади від Світлодарської дуги до Маріуполя, побратимів, військову службу, цікаві випадки з армійських буднів. Підлітків цікавили такі питання: як стати кадровим офіцером, яким повинен бути солдат української армії, якими рисами характеру повинен володіти, міцність бронежилетів, харчування в армії, виконання наказів командирів, нові комплекси РЕБ, оснащення солдатів, бойові атаки. Майор Ігор Кобко і майстер-сержант Микола Шимоня даваливичерпні відповіді на кожне запитання і закликали юних «яструбів» бутигідними захисниками своєї держави, наголосивши, що майбутнє України за патріотичною молоддю.

    Провідна бібліотекарка Маргарита Зубкова зазначила, що День Збройних Сил України це свято хоробрих, мужніхвійськовослужбовців, відважних лицарів, завдяки незламному духу яких Україна залишається суверенною незалежною державою.

    Бібліотекарка Леся Шимоня розповіла присутнім про історію створення першої української армії та першого зимового походу Дієвої армії УНР.

    Гуртківці зразкового лялькового театру «Фантазія» ЦПО «Соняшник» привітали воїнів і учнів літературно-музичною композицією «Ми пишаємося Вами, українськими синами».

    Майбутні захисники переглянули відео «Роди військ Збройних Сил України» і познайомилися з виданнями, представленими на книжковій виставці «Хоробрі серця».

    Завершився захід Гімном 72-ї ОМБр ім. Чорних Запорожців.

    Маргарита Зубкова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше