• Презентуємо, читаємо, насолоджуємось

    Презентуємо, читаємо, насолоджуємось Презентуємо, читаємо, насолоджуємось Презентуємо, читаємо, насолоджуємось

    Джерелом духовного багатства завжди була книга. Хтось мудрий зауважив: поезію важко аналізувати, її треба читати. Кожна поетична зустріч – це теплота спілкування, радість від занурення у цілющі джерела поетичного слова, яке єднає тих, хто прагне до творчих пошуків.

    Нещодавно світ поезії поповнився збіркою Оксани Карпенко «Древо долі», яка вийшла у видавництві «Час Змін Інфо». Познайомити читачів із своєю першою поетичною збіркою в бібліотеку-філію №6 завітала її авторка.

    Слід зауважити, що пані Оксана раніше свої вірші друкувала в літературному альманасі «Ковток життя» та «Рондо старовинних вулиць». Збірка «Древо долі» невелика за обсягом, але має позитивну енергетику та містить філософські думки. Поетка пропускає крізь себе не лише радість, а також біль і розчарування, тривогу і смуток – все те, що притаманне кожній людині.

    Книга складається з чотирьох розділів, які символічно названі «гілками». Вірші відрізняються за тематикою, але тісно пов’язані між собою. Водночас кожна поезія самостійна за своєю сутністю. Секрет назви збірки поезій розкрила авторка, зауваживши, що в назві книги приховане побажання: «Будьте здорові у своїй долі». За допомогою поетичного слова пані Оксана запросила присутніх у дослідження потаємних куточків душі, у пошуки та віднайдення рішень, смислів подій, ключів до психологічних станів та ситуацій щоденного буття.

    Джерелом поетичної творчості пані Оксани стало творення народної лялечки. Тож, символічно, що на зустрічі були «присутні» і мистецькі витвори, які вражають своєю оригінальністю та неповторністю. Всі учасниці зустрічі мали змогу доторкнутися цього витоку через поетичні послання від лялечки, взявши участь у грі «Наосліп», під час якої навздогад обирали собі побажання, а троє щасливчиків отримали в подарунок ляльки-мотанки із колекції майстрині.

    Запрошуємо любителів поетичного слова до читання збірки поезій Оксани Карпенко «Древо долі», яка вміщує вірші, що розкриваютьглибоке розуміння світу та мудрість буття.

     

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше