• Волонтером може стати кожен

    Волонтером може стати кожен Волонтером може стати кожен Волонтером може стати кожен Волонтером може стати кожен Волонтером може стати кожен

    5 грудня в Україні відзначається Міжнародний день волонтерів. Напрямків волонтерства дуже багато. У бібліотеці-філії №9 сімейного читання відбулася зустріч четвертокласників БЗШ №16 (класовод О.Соломаніна) із зооволонтеркою, головним бібліографом відділу методичної та бібліографічної роботи Олександрою Нагорною.

    Для учасників заходу було справжнім сюрпризом, що пані Олександра прийшла на зустріч зі своєю вихованкою – дуже вихованою та чемною собакою Малишкою. Її волонтерка підібрала покаліченою після аварії, вилікувала, виховала. Тепер це розкішна руда пухнаста красуня з розумними очима.

    Діти принесли на зустріч фото зі своїми улюбленцями, бо вдома майже всі мають різноманітних домашніх тварин.

    Олександра Олександрівна розповіла та продемонструвала на мультимедійному екрані багато історій з життя тварин, якими вона опікується.Сотні тварин завдяки волонтерській діяльності Олександри знайшли своїх господарів в Україні та за кордоном.

    Основний меседж зустрічі – це любовдо братів наших менших. Взяти тварину – це відповідальність, її потрібно не тільки любити, а й піклуватися, приділяти увагу. Присутні виявили бажання стати волонтерами та опікуватися бездомними тваринами. Подібні зустрічі завжди впливають на емоційний стан малечі, їхні душі відкриваються назустріч добру і дуже важливо, зберегти ці почуття.

     

    Юлія Харченко.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше