• Щедра осінь дарами

    Щедра осінь дарами Щедра осінь дарами Щедра осінь дарами Щедра осінь дарами Щедра осінь дарами

    У кожній порі року є щось дивовижне, прекрасне і особливе. Але осінь особливо радує око розмаїттям кольорів та відтінків. І хоча нам трохи сумно, що так швидко промайнуло літо, проте красуню-осінь ми зустрічаємо з трепетом у душі. І не дивно, адже, щедра осінь зачаровує нас своєю красою, пригощає дарами.

    Ідея проведення свята врожаю, яке відбулося у бібліотеці-філії №4, виникла у членів клубу «Любисток» та «Зарічани», а бібліотекарі з радістю цю ідею підтримали та об’єднали творчі зусилля.

    Гарний урожай зібрали зарічанські господині на власних присадибних ділянках: гарбузи, різноманітні овочі та фрукти прикрашали святково прибране подвір’я бібліотеки.

    Завідувачка філією Світлана Линник ознайомила учасників заходу з цікавими фактами про овочі та фрукти, які вирощують в Україні, та зі стравами, які можна з них приготувати. Не обійшлося й без щедрої та розкішної королеви-осені, роль якої виконала членкиня клубу «Любисток» Людмила Макаренко, яка розважала присутніх загадками та жартівливими конкурсами.

    Наприкінці свята на гостей чекало частування гарбузовою кашею і смаколиками з овочів та фруктів. Учасники дійства побажали один одному міцного здоров’я, теплої осінньої днини та гарного настрою на весь рік.

     

    Олена Буяненко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше