• Що приніс нам листоноша Що приніс нам листоноша

    7 жовтня – Міжнародний день листоноші. Сумнівів бути не може, що  листоноша – людина шанована, особливо у невеличких містах та селах, тим паче – для людей самотніх чи літніх. Для багатьох листоноша – не просто представник Укрпошти, а ледве не єдиний чи, принаймні, основний зв’язок із навколишнім світом. Робота ця дуже відповідальна – будь-хто її виконувати не зможе, адже, крім відповідальності, для листоноші дуже важливі такі якості, як пунктуальність, чесність, хороша пам’ять і фізична витривалість. Бажано мати міцне здоров’я та імунітет, адже працювати доводиться на свіжому повітрі, у будь-яку пору року, за будь-якої погоди і в постійному контакті з людьми.

     
    День періодики «Що приніс нам листоноша», який відбувся в бібліотеці-філії №1 для дітей присвячений Дню листоноші, розпочався з зустрічі з чарівною Нелею Бондар, яка обслуговує бібліотеку, має імідж справжньої патріотки своєї професії. Вона – віддана і небайдужа і користувачі завжди відчувають це, вчасно отримуючи періодику.
     
    Пані Неля розповіла вихованцям ЦСПРД «Злагода» про професію листоноші, які забирають листи з поштових скриньок, розносять поштові перекази та відправлення, газети і журнали містянам.
     
    Професія листоноші – дарувати оточуючим радість і посмішки за допомогою довгоочікуваних листів і сюрпризів, наголосила Неля Бондар. У сумці, яку принесла листоноша, були яскраві журнали для дітей. Дітлахи з цікавістю зазирали в сумку, отримуючи призи за правильні відповіді вікторини «Словограй», а отримавши винагороду, уважно розглядали малюнки і пробували самостійно прочитати їхні назви. Вихованці подякували усміхненій «тьоті поштарці» за розповідь і привітали теплими обіймами, виявивши ними свою повагу та любов.
                               
    Олена Крищенко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше