• До нас осінь багряна прийшла До нас осінь багряна прийшла

    Осінь – дивовижна пора! Вона підводить підсумки прожитого і дає надію на  майбутнє, надихає на творчість…

     
    Поетично-музична година «Владарює осінь золотава» з успіхом пройшла в бібліотеці-філії №10 для членів клубу «Чарівна мить» Академії пенсіонерів. В поезіях Ліни Костенко, Ганни Чубач, Василя Симоненка, Миколи Луківа, Мар’яни Савки, Тамари Коломієць поєдналися чарівність барв теплого літа і перші подихи осінніх холодів. Вони відлунювали струнами душ поетів у кожному серці академістів.
     
    Осінній настрій звучить в різних тонах, і осінь бачимо з різних сторін. Світла ностальгія, легкий, як туман, смуток, сонячний промінь крізь промінь надії, і навіть безвихідь відчули наші глядачі у відеозаписах пісень «Листопад» (виконавець Михайло Хома), «Золотава осінь» (Богдан Сташків), «Осінь» («Океан Ельзи»), «Осінь у Києві» (Наталія Могилевська), «Осіннє кохання» (Оксана Муха), «А осінь прийшла в мій сад» (ІвоБобул).
     
    Осінь у розпалі. Це чудова нагода ще раз перечитати вірші класиків української літератури, або прочитати книги, на сторінках яких живе сама Осінь. З книгами, які  якнайкраще пасують осінньому читанню, задоволені академісти розходились по домівках.

    Ганна Нагорна.




    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше