• Осінній дитячий ярмарок Осінній дитячий ярмарок Осінній дитячий ярмарок Осінній дитячий ярмарок Осінній дитячий ярмарок

    2 жовтня, біля бібліотеки-філії №9 сімейного читання, на бульварі Олександрійському, відбувся традиційний осінній дитячий ярмарок, організований працівниками книгозбірні та керівником студії інтелектуального та творчого розвитку дітей «ДоШколярик» Оленою Сітко.

     
    Цього року ярмарок був приурочений до Всеукраїнського Дня бібліотек та Дня вчителя.
     
    І чого на цьому ярмарку тільки не було! На прилавках красувалися рум’яні яблука з медовими грушами, морква з бурячками , білоголова капуста з петрушкою, кропом і пастернаком, гордовито посідав своє почесне місце жовтобокий гарбуз. Та найбільшою популярністю у покупців-дітей користувалися смаколики – різноманітні тортики, пряники, пиріжки, ватрушки, смачні соки, компоти та мед. А ще на ярмарку можна було відпочити, повеселитися та взяти участь у різноманітних конкурсах.
     
    Доброю традицією є продаж на ярмарку виробів, виготовлених майстринями з волонтерської групи «Шалені бджілки», які опікуються нашими захисниками на сході України.
     
    Представила свої вироби і заслужена майстриня декоративно-вжиткового мистецтва Ольга Краюхіна з Фурсівської ОТГ.
     
    Щедрі розсипи талантів продемонстрували вихованці Білоцерківської школи мистецтв №1 ім. Ю.Павленка: вокал – Соломія Старинко (викладач Л.Крижешевська), гітара – Іван Харченко (викладач Ю.Здоренко), флейта – Павло Брігідін (викладач Р.Хакімов), саксофон – Марія Захарова (викладач Р.Хакімов).
     
    Зі святами усіх присутніх привітали депутатка Білоцерківської міської ради Ольга Валеріївна Нагорна та директорка КЗ БМР Білоцерківська ЦБС ім. П.Красножона Раїса Павлівна Григоренко.
     
    Осінній ярмарок – це справжнє свято, на якому наші діти отримали від нас, дорослих, ще одну порцію щастя, зрозуміли, як ми їх любимо і оберігаємо. Крім того, ми ще раз нагадали дітям, що поруч з ними живуть їхні однолітки з обмеженими можливостями. На кожен ярмарок бібліотекарі запрошують учнів спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату для дітей з вадами слуху.
     
    Сьогодні кожна дитина отримала повні жмені гостинців, сміху, радості і любові.

    Катерина Волинець.




    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше