• Бібліотека – територія єдності Бібліотека – територія єдності Бібліотека – територія єдності

    З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек у центральній бібліотеці для дорослих проведено ряд заходів: презентацію книжкової виставки «Бібліотека – територія 3D»,  вуличну акцію «Бібліотека запрошує друзів», День відкритих дверей «Бібліотека – світ нових можливостей»,  бібліознайомство «Усі шляхи ведуть до бібліотеки», працює кіномайданчик «Книга на екрані». Працівники книгозбірні знайомили читачів з новинками літератури, розповідали про роботу бібліотеки, її історію, співпрацю з депутатами міської ради, учбовими закладами, громадськими організаціями, демонстрували відеофільми.

     
    Бібліотечна година «У тиші храму, де живуть слова…» засвідчила любов читачів до книги і повагу до праці бібліотечних фахівців. Вірні друзі книгозбірні, члени клубів «Водограй» і «Вікторія»  тепло привітали бібліотекарок з професійним святом, побажали багато нових книг і вдячних читачів.
     
    Валентина Майборода, Олена Синельникова, Людмила Свіщова, Лариса Ястребова читали вірші про бібліотеку і ділилися враженнями від прочитаних книг. Працівники розповіли про цікаві факти з історії книгозбірень світу, супроводжуючи розповідь відеофільмами.

    Людмила Чупак



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше