• Цей мудрий світ – бібліотека Цей мудрий світ – бібліотека Цей мудрий світ – бібліотека Цей мудрий світ – бібліотека

    Бібліотека… Скільки людських доль переплелось в стінах бібліотек, скільки збережено і упорядковано книг! Все це роблять невтомні, творчі, скромні, безкорисливі бібліотекарі, адже що може бути достойнішим, ніж ріднити людей з книгою, відкривати їм красу і велич слова.

     
    До професійного свята готувались і ми, працівники філії №10. Разом з юними і дорослими користувачами бібліотекарі поринули у світ цікавих знань, світ ігор і конкурсів.
     
    Змістовно і весело пройшов бібліомікс «У нас пізнавально, цікаво, весело», учасниками якого стали маленькі читачі, учні 3-В класу БЗШ №5. Діти взяли участь у вікторині «Чорний ящик – скарбничка цікавинок». Скільки радості було при відгадуванні «Хитромудрих загадок»! А яка активність була під час літературної естафети «Лікар Айболить»!
    Найактивніших, найрозумніших читайликів чекали солодкі призи.
     
    Не залишились без подарунків і найактивніші читачі-семикласники, учасники бібліоквесту «Там, де живе мудрість». Щоб отримати подарунок потрібно було правильно відповісти на запитання «Літературної вікторини», а вони були, ой, нелегкі!
     
    Юні читачі мали змогу перевірити, чи мають вони задатки бібліотекаря під час гри «Бібліотекар». Не менш активними вони були і під час конкурсу «Відгадай прислів’я».
     
    У виконанні всіх завдань допомагали читачам матеріали книжкових виставок «Біла Церква – місто читаючих дітей» та «Неопалима купина! Моя бібліотека».
     
    Робота бібліотекаря схожа на айсберг. Верхню його частину (обслуговування користувачів, проведення масових заходів) бачать усі. А про що не знають наші користувачі? З невидимою для відвідувачів роботою бібліотекаря ми познайомили дорослих користувачів під час інтермедії «Сядь і сиди».
     
    Дійсно, у бібліотекарів є унікальна можливість нести людям високе, мудре, щире і святе. Свято Всеукраїнського дня бібліотек збігається з християнським святом Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії. Тож бажаємо всім віри у власні сили, надії на краще життя, поваги від читачів, мудрості у здійсненні мрій і бажань, миру, здоров’я.

            Ганна Нагорна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше