• Осінь запросила в книжковий дивосвіт

    Осінь запросила в книжковий дивосвіт

    Напередодні Всеукраїнського Дня бібліотек вихованцігруп «Вишенька» та «Ягідка» ДНЗ №27 «Червона Шапочка» вперше завітали до бібліотеки-філії №6. Дітлахів зустріла завідувачка бібліотекою Надія Гаврилова, яка познайомила малечу з правилами користування бібліотекою, поводження з книгою, тематичними полицями дитячого фонду. Особливе захоплення у дітей викликали книги про морських жителів, світ динозаврів та дитячі яскраві журнали.

    Разом з бібліотекаркою діти подорожували сторінками енциклопедії для дошкільнят «Транспорт», взяли участь у інтелектуальній грі «Граючи вивчаємо, в біду не потрапляємо». Помічниками у грі слугували загадки, вірші та дитячі книги про різні види транспорту. Самими активними були Матвій Катренко, Марія Даниленко, Денис Лемішко та Артем Мачин. Під час гри малята отримали загальне уявлення про транспорт, вивчили нові слова, дізналися для чого потрібні різні машини та яку роль вони відіграють у житті людини. Діти усвідомили, що будь-який транспорт може бути небезпечним, отже поводитися на дорозі потрібно обережно.

    Розмаїття цікавих, яскравих книг та журналівподарувало дітям купу нових вражень. Посмішки та радісні оченята свідчили про те, що екскурсія до бібліотеки малечі сподобалась. Сподіваємося, що вихованці груп «Вишенька» та «Ягідка» стануть активними користувачами книгозбірні.

    Людмила Романюк.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше