• День села Скребиші

    День села Скребиші

    25 вересня відбулося святкування Дня села Скребиші. Бібліотекарка  Валентина Олексієнко організувала виставку-ярмарок, яка була розміщена  в двох переносних палатках.

     
    На великих фотостендах було відображено життя школярів та вихованців дитячого садка. Зачаровували картини Юлії Коробко – випускниці художньої школи та активної читачки бібліотеки. Не менш цікавими були вишиті бісером картини Тетяни Майстренко й картини розфарбовані за номерами Аллою Олексієнко, Антоніною Олексієнко та Катериною Семидою. Також на виставці було представлено колекцію оригінальних прикрас з бісеру майстрині Людмили Кобець. Кожен бажаючий мав можливість придбати прикрасу, яка йому сподобалась (гості свята так і робили). Але найбільше відвідувачів виставки зацікавили стародавні вишиті картини та предмети стародавнього побуту жителів села.
     
    В оформленій пані Валентиною фотозоні кожен бажаючий мав можливість перевдягатися в українські костюми та сфотографуватись.
     
    А ще, разом з працівницею будинку культури Анастасією Сиротою, Валентина Григорівна готувала рибну юшку, якою  пригощала всіх бажаючих.

    Власна інформація



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше