• Простір твого міста

    Простір твого міста Простір твого міста Простір твого міста Простір твого міста

    23 вересня у виставковій залі при бібліотеці-філії №8 відкрилася персональна фотовиставка Ростислава Маленкова «Простір твого міста».

    Ростислав Маленков народився та проживає в Білій Церкві. Закінчив географічний факультет Київського національного університету іменіТараса Шевченка. Працюючи в Київській обласній туристичній агенції, почав захоплюватись фотографією. Найбільше подобалось фотографувати пейзажі та архітектуру. Брав участь та перемагав в міських фотоконкурсах. У 2020 році став переможцем міжнародного конкурсу «Вікі любить пам’ятки», в номінації Київська область.

    Сьогодні у пана Ростислава дебют – перша персональна виставка фотографій. Але на ній представлені далеко не всі цікаві роботи майстра. Більшість з нас мають можливість насолоджуватися творчістю фотохудожника у мережі Facebook. Його фотографії інтригуть, спонукають подорожувати.

    Роботи Ростислава – зупинена мить світанку, відблиск сонця в краплинці води, гра сонячних промінців в хащах лісу і ще багато чого, але найбільше вражає і дивує небо. Воно в нього особливе, а ми дуже часто не помічаємо його краси та барв. Після перегляду цієї феєричної виставки, можливо, будемо частіше здіймати голову і споглядати небесний простір, домальовуючи в своїй уяві силу Всесвіту.

    З відкриттям персональної виставки Ростислава Маленкова привітала

    головний спеціаліст Управління культури і туризму Алла Карабач.

    Подарунком для фотомитця стали поетичні рядки від авторки Тетяни Строкач та чарівні мелодії у виконанні викладачів школи мистецтв №3 Людмили Рогатенко (флейта) та Ірини Ярошенко (фортепіано).

    Запрошуємо і вас відвідати виставкову залу за адресою: вул.Леваневського,55. Експозиція діятиме до 7 жовтня.

     

    Любов Михайлюк.

     

     

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше