• Літературний сніданок з Володимиром Дідківським Літературний сніданок з Володимиром Дідківським Літературний сніданок з Володимиром Дідківським Літературний сніданок з Володимиром Дідківським

    День міста завжди є радісною подією для кожного з нас, адже місто −  це, насамперед, люди, які живуть і працюють у ньому, створюють  і плекають його добробут, зберігають традиції та історичну спадщину.

     
    Тож, в рамках Дня краєзнавства в бібліотеці-філії №1 для дітей відбулася зустріч з митцем, який понад тридцять років на літературній ниві примножує культурну спадщину Білої Церкви.
     
    Це  – Володимир Дідківський,  член  Національної спілки письменників України, відомий поет-сатирик, автор гумористичних збірок «Всім по шматочку», «Ярмо», «Дзвін», «Лісова гімназія», «Аби не гірше!», «Став учитель депутатом», «Чужа вишня», «Люстрація», «Реформатори», збірки інтимної лірики «Замріяна голубінь», літературних розвідок, статей, навчальних посібників.
     
    На літературний сніданок «Секрети поетичного слова Володимира Дідківського» завітали дев’ятикласники БСШ №1. Діти з неабияким задоволенням слухали гумористичні твори у виконанні автора. Оскільки Володимир Іванович вже багато років поспіль керує міською літературною студією «Рожевий ранок», тому  він люб’язно зачитав дотепні жартівливі твори своїх вихованців, що викликало у дітей неабияке захоплення.
     
    Діти залюбки підбирали рими до слів. Володимир Іванович запросив усіх учасників зустрічі до творчості.
     
    Цікавим є і той факт, що вірші пана Володимира «Ви – нічка» та «Мачо не козак» покладені на музику. Тож школярі мали змогу послухати аудіозаписи цих пісень у виконанні лауреата конкурсу вокалістів імені І.С.Козловського Григорія Музики та співачки Людмили Саливінської-Шестерняк.
     
    2021 рік є ювілейним для Володимира Івановича, тож  працівники бібліотеки й школярі привітали його та побажали міцного здоров’я, творчих здобутків і всіляких гараздів.
     
    Тетяна Качанова
     
     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше