• Участь бібліотек ЦБС у святкуванні Дня міста Участь бібліотек ЦБС у святкуванні Дня міста Участь бібліотек ЦБС у святкуванні Дня міста Участь бібліотек ЦБС у святкуванні Дня міста

    Цього року бібліотекарі сільських філій ЦБС взяли активну участь у підготовці та проведенні різноманітних заходів під час святкування 989-ї річниці міста Біла Церква.

     
    Долучилися до свята бібліотечні фахівці сіл Вільна Тарасівка, Гайок, Глибочка, Дрозди, Сидори, Скребиші, Пилипча, Томилівка.
     
    Бібліотекарка села Скребиші Валентина Олексієнко разом з культурними закладами Храпачівського старостинського округу підготувала виставку-презентацію. Пані Валентина  запросила до участі у виставці-ярмарку майстриню-вишивальницю Валентину Петренко, яка представила мешканцям громади вишиті картини.
     
    У складі вокального ансамблю «Горлиця» тішили присутніх співом працівники бібліотеки-клубу села Глибочка Алла Франчук та Людмила Поліщук. Слід зазначити, що Алла Франчук є художнім керівником дитячого танцювального колективу «Самоцвіти» та жіночого танцювального колективу «Веселухи», які виступили на Торговій площі.
     
    Учасники свята мали можливість помилуватися експонатами виставок народних умільців та пригоститися традиційними українськими стравами.
     
    Усі бажаючи отримали фото на згадку в «Осінній фотозоні», створеній руками бібліотекарів.


    Власна інформація



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше