• Голуб миру Голуб миру Голуб миру

    Щорічно, 21 вересня, у всьому світі відзначають Міжнародний день миру, який закликає до примирення, порозуміння, зміцнення стабільності, дотримання прав і свобод людини.

     
    З цієї нагоди у бібліотеці-філії №4 відбулася арт-година «Голуб миру» для членів гуртка «Колорит» (керівник Олена Яросевич).
     
    Бібліотекарка Олена Буяненко ознайомила дітлахів з історією виникнення Дня миру та традиціями святкування, розповіла, чому саме білий голуб вважається символом миру. Учасники заходу поділилися своїми роздумами з приводу того, що таке мир та як його треба берегти у всьому світі. До уваги користувачів бібліотекарі підготували книжкову викладку «Україна бажає миру!», на якій були представлені книги, що розкривають значущість боротьби за мир для людини будь-якої країни.
     
    Протягом заняття діти власноруч створювали неповторні об’ємні паперові символи миру, щоб потім подарувати їх своїм рідним, друзям та просто знайомим із побажаннями миру, добра, поваги і надії на світле майбутнє без війни і страждань.
     
    Гуртківці творчо та завзято підійшли до цього завдання. Кожен виготовлений  голуб увібрав у себе тепло  дитячих  рук  і любов, несучи заклик до миру на всій Землі.
     
    Світлана Линник




    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше