• Ця дивовижна Біла Церква

    Ця дивовижна Біла Церква Ця дивовижна Біла Церква Ця дивовижна Біла Церква Ця дивовижна Біла Церква

    До Дня міста працівники центральної бібліотеки для дорослих Маргарита Зубкова та Любов Вилегжаніна підготували і провели для восьмикласників Білоцерківського опорного ліцею-гімназії №20 (класовод Ірина Шабатин) краєзнавче свято «Дні і роки: історії кроки».

    Бібліотекарки запропонували учням взяти участь у пізнавальному брейн-ринзі «Місто Ярослава святкує величаво». Команди «Зірки» та «Козаки» завзято змагалися між собою, виявляючи справжню спритність, ерудицію та витримку, демонструючи відмінні знання з історії нашого славетного міста. Переможницею стала команда «Зірки». Усі учасники брейн-рингу отримали книги та солодкі подарунки.

    Увазі восьмикласниківтакож була представлена розгорнута книжкова виставка «Місто над Россю». Знайомлячись з творами Андрія Гудими, Володимира Іванціва, Анатолія Гая, Віктора Міняйла, Анатолія Кульчицького, дітиотримали багато корисної та цікавої інформації про літературне життя міста.

    Маргарита Зубкова розповіла учням проостанню книгу Анатолія Гая «Біла Церква у моєму серці».

    Любов Вилегжаніна ознайомила присутніх з науково-популярними історичнимивиданнями «Юр’ївський літопис», «Краєзнавчими читаннями» ім. Петра Лебединцева та «Білоцерківським біографічним словником», які є у фондах центральної бібліотеки.

    Зацікавили школярів і книгивідомих краєзнавців Євгена Чернецького, Володимира Перерви, Олексія Стародуба, Анатолія Бондаря.

    Завершився захід переглядом відеофільмів «7 чудес України – Біла Церква» та «Біла Церква з висоти пташиного польоту».

     

    Маргарита Зеленцова.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше