• Тисяча і один жарт від Віктора Євтушенка

    Тисяча і один жарт від Віктора Євтушенка Тисяча і один жарт від Віктора Євтушенка Тисяча і один жарт від Віктора Євтушенка Тисяча і один жарт від Віктора Євтушенка

    Творчі зустрічі у бібліотеці-філії №9 сімейного читання, присвячені Дню міста, продовжуються.

    Цього разу до читальної зали завітали прихильники творчості гумориста Віктора Євтушенка. Віктор Арсенійович – член Національної Спілки письменників України, єдиний учень поета-гумориста Павла Глазового, президент Міжнародного фонду імені П. Глазового, заслужений артист естрадного мистецтва України.

    За фахом Віктор Євтушенко – фельдшер Білоцерківської служби екстренної допомоги, а за станом душі – талановитий поет і прозаїк, який лікує гумором людські душі.

    Під час зустрічі з членами клубу «Сузір’я» Віктор Арсенійович презентував дві свої нові книги. Повість «Коронавірус» – це філософський твір, у якому автор примушує читача замислитися над проблемами сучасності: життя і смерті, добра і зла, відчаю та надії. У збірці «Тисяча і один жарт» Віктор Євтушенко зібрав свої кращі 1000 і один іскрометний український гумористичний твір.

    На заході у виконанні автора звучали як відомі, так і нові жарти, дотепні гуморески, які викликали у присутніх щирий і життєрадісний сміх.

     

    Світлана Могорит.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше