• Великий дружній велетень – Роальд Дал

    Великий дружній велетень – Роальд Дал Великий дружній велетень – Роальд Дал Великий дружній велетень – Роальд Дал

    13 вересня виповнюється 105 років від дня народження відомого англійського письменника Роальда Дала. Його книги люблять і читають діти всього світу. Не є виключенням і читачі бібліотеки-філії №9.

    До ювілею письменника бібліотекарі підготували та провели літературну годину «Великий дружній велетень – Роальд Дал». На захід до читального залу завітали учні 5-А та 5-Д класів СМПШ №16 (класоводи Богославець Н.А., Єсюк Л.В.).

    Казкову повість Р.Дала «Чарлі і шоколадна фабрика» вивчають у 5 класі за шкільною програмою зі світової літератури, тому дітям було надзвичайно цікаво якомога більше дізнатися про цю та інші книги письменника.

    Бібліотекарка Світлана Могорит ознайомила дітей з творчою біографією ювіляра, використавши при цьому мультимедійну презентацію «Таємничий Роальд Дал». Діти із задоволенням ділилися враженнями про прочитані книги, переповідали сюжети, аналізували вчинки головних героїв. Учасники заходу залюбки переглянули фрагменти художнього фільму «Чарлі та шоколадна фабрика».

    Твори Роальда Дала настільки сподобалися юним читачам, що після заходу п’ятикласники відвідали абонемент бібліотеки та взяли книги додому.

     

    Галина Чередник.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше