• День інформації «Вибираємо здоров’я» у бібліотеці №6

    День інформації «Вибираємо здоров’я» у бібліотеці №6 День інформації «Вибираємо здоров’я» у бібліотеці №6 День інформації «Вибираємо здоров’я» у бібліотеці №6 День інформації «Вибираємо здоров’я» у бібліотеці №6

    Сучасний світ відкриває перед людством неймовірні можливості. Кожна людина поспішає жити, не замислюючись над тим, що іноді потрібно зупинитися, потурбуватися про себе, про своє життя.

    З метою виховання у користувачів книгозбірні позитивного ставлення до здорового способу життя та спорту, працівники бібліотеки-філії №6 підготували для користувачів книгозбірні День інформації «Вибираємо здоров’я».

    Програма Дня інформації була насиченою, адже включала різноманітні заходи. Увазі відвідувачів філії була запропонована книжкова виставка «Лікарські рослини збираємо, здоров’я і красу маємо», де представлена література про лікарські рослини, поширені на території України та їхню роль у народній медицині.

    З метою запобігання шкідливим звичкам в читальній залі була оформлена тематична викладка літератури «Зроби свій вибір на користь здоров’я». Під час бесід з користувачами бібліотекарі знайомили їх із літературою про шкідливі звички та шляхи їх уникнення.

    Під час інформаційного дайджесту «Сторінками Зеленої планети» учасники заходу дізналися про секрети лікування методами народної медицини.

    Римський поет Горацій застерігав: «Якщо не бігаєш, поки здоровий, доведеться бігати, коли захворієш». Перефразуючи вище сказане, можна впевнено сказати, що фізичні вправи – найкращий шлях до здоров’я. В цьому переконались вихованці групи «Пізнайко» ДНЗ №8 під час спортивної години «Шахи, біг, «Веселі старти», ми багато чого варті». Щоб потрапити в країну «Здоров’я» дітлахам довелося подолати труднощі, відвідавши ще й країни «Спортивна» та «Нехворійко». Діти взяли участь у іграх: «Передай м’яч», «Покрути обруч» та «Пострибай на кулі». Сподобалась малюкам фізкультхвилинка в поєднанні з віршованими «лічилками». Завершився захід руханкою «Спорт – здоров’я, спорт – це сила, він дає всім дітям крила». Діти переконалися, що спортивні ігри приносять велику радість, силу та здоров’я.

    Кажуть, що життя і здоров’я разом ідуть. Тож турбуючись про власне здоров’я, ми зберігаємо і своє життя. А для цього потрібні знання і вміння. Як діяти в тій чи іншій ситуації допоможуть дізнатися книги.

     

    Людмила Романюк.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше