• Спорт - невичерпне джерело життя, сили і краси!

    Спорт - невичерпне джерело життя, сили і краси! Спорт - невичерпне джерело життя, сили і краси!

    День фізичної культури та спорту в цьому році святкують 11 вересня. Напередодні цієї дати бібліотекарі центральної бібліотеки Маргарита Зубкова та Любов Вилегжаніна провели інформаційну годину для студентів ТЕК БНАУ (група Є-11), яка відбулася у парку культури та відпочинку ім. Т. Шевченка.

    Відкриваючи інформаційну годину бібліотекарки розповіли про важливе значення спорту у житті людини та запропонували комплекс вправ з фітнес- програми «Бодіфлекс», яка є доцільною для занять в домашніх умовах, особливо у період карантинних обмежень. Адже останні соціологічні дослідження говорять про те, що більшість молоді проводить свій вільний час у себе вдома за комп'ютером. На стадіонах і спортивних майданчиках займається лише 11,8 % молодих людей.

    Присутнім була запропонована вікторина-розминка «В об'єктиві часу – спорт», під час якої студенти відповідали на питання спортивної тематики і ділились своїми думками про те, яке місце в їхньому житті займає спорт. Активні учасники отримали в дарунок цікаві книжки.

    Студентів зацікавив огляд літератури «Письменники у спорті», з якого вони дізналися про здоровий спосіб життя відомих класиків світової літератури: Івана Франка, Миколи Хвильового, Павла Тичини, Миколи Зерова, Юрія Меженка, Артура Конан Дойля, Бернара Шоу, Олександра Купріна, Вільяма Фолкнера, Гі де Мопассана , Френсіса Скотта Фіцджеральда, Ернеста Гемінгвея.

    На завершення заходу молоді люди взяли участь у вуличній акції «Життя – це рух. Рух – це спорт». Разом з бібліотекарями вони вітали відвідувачів парку з Днем фізичної культури та спорту та розповсюджували серед перехожих листівки з інформацією щодо популяризації здорового способу життя!

     

    Маргарита Зубкова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше