• Острів знань – територія для всіх

    Острів знань – територія для всіх Острів знань – територія для всіх Острів знань – територія для всіх

    Перший осінній місяць починається зі свята – Дня знань! Це день, з якого починається дорога в майбутнє. Чимало учнів та студентів вперше переступили поріг своїх навчальних закладів та розпочали важливий період у своєму житті. А ще більше людей, які давно закінчили школу, але в цей день вони згадують про свої шкільні роки. І це свято якимось неймовірним дивом об’єднує всі покоління.

    1 вересня члени клубу «Водограй» Академії пенсіонерів зібралися в літературній вітальні центральної міської бібліотеки для дорослих на зустріч «Всі дороги сьогодні ведуть до школи» з Анатолієм Скепком.

    Анатолій Володимирович – людина, яка закохана в історію рідного краю, у Білу Церкву та її людей. Він має чималий творчий доробок, а це відеофільми про історію та сьогодення нашого міста, які стануть у пригоді як старшому, так і молодому поколінню білоцерківців.

    Увазі «водограївців» пан Анатолій запропонував подивитися фільми про БЗШ №5 та БЗШ №18. Багато членів клубу навчалися в цих школах,а деякі працювали в них вчителями. Кадри з відео навіяли радісні, незабутні спогади з їхнього життя, якими вони поділилися одне з одним. Також вони дізналися багато цікавого з історії розвитку шкільництва в нашому місті, наприклад, де була перша школа в місті, на чиї кошти вона була побудована.

    Радісно зустрічали присутні виступ самодіяльного ансамблю «Ровесник», що діє при клубі. Артисти виконали віночок з народних пісень: «Моя ти земле, калинова», «Зелений сад, вишневий сад», «Ой, вербо, вербо», «Ярмарок» та продекламували поезії, присвячені осені.

     

    Тетяна Кириленко



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше