• До країни знань мандруємо з книжками

    До країни знань мандруємо з книжками До країни знань мандруємо з книжками До країни знань мандруємо з книжками До країни знань мандруємо з книжками

    У перший день вересня бібліотека-філія №9 гостинно вітала школярів з початком навчального року. До книгозбірні завітали учні 2-В класу СПМШ №16. Малі читайлики, жваві й непосидючі, наповнили читальну залу дзвінким гомоном і своєю безпосередньою присутністю. Вони уважно слухали розповідь бібліотекарів Галини Чередник та Зої Чутковської про важливість навчання в житті кожної дитини, відгадували кросворди та складали карту України з пазлів.

    Також бібліотеку відвідали учні 7-Б класу ліцею «Білоцерківський колегіум». Для них завідувачка бібліотекою Катерина Волинець зробила стислий екскурс в історію України, відзначивши найголовніші дати і події. Світлана Могорит запропонувала учням розгадати історичний кросворд та переглянути анімаційний відеоролик «Історія України за 5 хвилин».

    На завершення зустрічі бібліотекарі побажали школярам успіхів і неповторних здібностей, цілеспрямованості, якісних знань, міцного здоров'я та гарного настрою.

     

    Зоя Чутковська.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше