• Мандруємо, читаємо, розумними зростаємо

    Мандруємо, читаємо, розумними зростаємо Мандруємо, читаємо, розумними зростаємо Мандруємо, читаємо, розумними зростаємо Мандруємо, читаємо, розумними зростаємо

    Перше вересня – найбільш хвилюючий день для дітвори. Позаду залишились безтурботні літні канікули, попереду – стежина у світ пізнання.

    Народна мудрість говорить: «Cвіт – це книга. Хто не мандрував світом, той почитав лише одну сторінку». Щоб краще пізнати світ, у круїз в Країну знань «Мандруємо, читаємо, розумними зростаємо» відправились вихованці ДНЗ №8 група «Пізнайко» разом з працівниками бібліотеки-філії №6. Бібліотекар Людмила Романюк презентувала малечі серію книг «Енциклопедії для дошкільника». Мандруючи сторінками книг, читайлики побували в таємному світі природи, дізнались про роль транспорту тощо. Енциклопедії так зацікавили дітвору, що Людмилі Миколаївні довелося відповідати на численні «чому?», «навіщо?», «як?» і «де?». Протягом заходу діти гралися в «руханки», відгадували загадки про шкільне приладдя та переглянули відеоролик «Чого вчать у школі». Малюки довели, що готові до школи, взявши участь у грі «Збери рюкзак» та «Дошколярик чи школяр».

    Спеціально для маленьких користувачів у бібліотеці оформлена книжкова виставка-інсталяція «Це ж вона, золотава осінь, закликає дітей у клас», де представлені книги на допомогу шкільному навчанню.

     

    Людмила Романюк.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше