• Свято Дня Незалежності України і День села у Пилипчі

    Свято Дня Незалежності України і День села у Пилипчі Свято Дня Незалежності України і День села у Пилипчі Свято Дня Незалежності України і День села у Пилипчі Свято Дня Незалежності України і День села у Пилипчі Свято Дня Незалежності України і День села у Пилипчі

    21 серпня 2021 року напередодні визначного державного свята – Дня Незалежності України у Будинку культури с.Пилипча відбулось свято День села. Свято було підготоване спільними зусиллями працівників і відвідувачів Будинкукультури і бібліотеки,Пилипчанського старостату Білоцерківської міської територіальної громади, а спонсорами стали Білоцерківська міська рада та приватні підприємці села.

    Бібліотека також внесла свій вклад у підготовку і проведення святкових заходів. Тематична виставка під назвою «Незалежна моя Україна» ознайомила присутніх з історією становлення і сьогоденням державності нашої країни. Юні читачі взяли участь у мистецькій виставці малюнків, присвячених Дню Незалежності.Малюнки мали змогу побачити і оцінити всі присутні на святі. Усі юні художники отримали заохочувальні призи.

    Читачі бібліотеки підготували для учасників святкового дійства віртуальний квест «Я пишаюся моєю Україною», де кожний охочий міг виграти приз, відгадавши 5 зображень на картках і прикріпивши їх до відповідного місця на стенді із контурами нашої держави.

    Урочиста частина відбувалась у великому залі будинку культури. На свято були запрошені керівництво громади, депутати обласної та міської рад, спонсори заходу. Жителів села вітали та нагороджували почеснимиграмотами та цінними подарунками, а учасникисамодіяльності дарували всім присутнім музичні номери.

    А на майдані біля адмінбудівліспільними зусиллями бібліотеки ібудинку культури встановлено дві фотозони, де ще задовго до початку свята гості вже фотографувались і відпочивали.

    Потурбувалися організатори і про веселі розваги для дітей. На свято були запрошені аніматори для самих маленьких, діти мали змогу прикрасити себе аквагримом. На майданчику у парку була встановлена велика надувна гірка та батут для любителів гострих відчуттів. По закінченню свята всі діти безкоштовно отримали морозиво від спонсорів.

    Людмила Завируха, бібліотекар філії с. Пилипча.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше