• Україна – свята і єдина Україна – свята і єдина

    З нагоди Дня Державного Прапора та 30-ї річниці Незалежності України в Томилівській сільській бібліотеці увазі користувачів був запропонований перегляд літератури біля книжкової виставки «Україна – свята і єдина».

     
    Матеріали виставки висвітлюють тривалий шлях, пройдений державою та перспективи розвитку України. Представлена література розкриває історію появи українського  національного прапора, його використання в Україні у різні історичні періоди, ставлення до державної символіки в наш час.
     
    Найменші читачі бібліотеки взяли участь у майстер-класі «Символи Батьківщини руками дитини». Діти створювали аплікації, зображуючи  Державний Прапор України.
     
    Також до Дня Незалежності відбувся флешмоб «Нехай святиться  у віках в борні здобута незалежність». Під час флешмобу була здійснена мандрівка Україною.
     
    Юні читачі зупинялись на таких станціях: «Київська Русь», «Запорозька Січ», «Чернігів Золотий», «Україна – твоя Батьківщина». Приємно, що діти продемонстрували знання з історії , культури та традицій України
     
    Малеча висловлювала слова патріотизму, любові до рідного краю, до  природи, повагу до батьків, до землі – годувальниці, розуміння своєї причетності до всіх подій, які відбуваються в Україні. Дійство пройшло  цікаво і весело.

    Ольга Іщук



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше