• Хай квітне щаслива моя Україна Хай квітне щаслива моя Україна Хай квітне щаслива моя Україна Хай квітне щаслива моя Україна

    З нагоди найголовнішого державного свята – Дня Незалежності України, у бібліотеці-філії №4 відбувся День інформації «Ми є. Були. І будем ми! Й Вітчизна наша з нами».

     
    Свято «Хай квітне щаслива моя Україна» підготували працівники філії №4 для вихованців БНВК ЗОШ №13 – ДНЗ. Розпочався захід з виконання Державного Гімну, що надало урочистості. Завідуюча філією Світлана Линник запросила до розмови  про найдорожче серцю кожної людини – Батьківщину, її солов’їну мову та чарівну природу, народні звичаї та традиції, ознайомила присутніх з українською символікою. Протягом свята діти читали вірші про Україну, відгадували загадки, брали участь у руханці «Віночок». Родзинкою дійства став танцювальний флешмоб «Україна – це ми», який працівники книгозбірні організували та провели разом зі шкільним бібліотекарем Іриною Співак. Також, як прийнято на іменини, бібліотекарі пригостили усіх присутніх смачним короваєм.
     
    На арт-годину «Квітуча моя Україна» завітали члени гуртка «Колорит» (керівник Олена Яросевич). Під час майстер-класу діти поринули у добу козацтва. Дівчатка створили неповторні українські віночки, прикрашені паперовими квітами і петриківським розписом, а хлопчики – річ, необхідну будь-якому козакові – шаблю.
     
    Відвідувачі книгозбірні мали можливість ознайомитися з книжковою виставкою «Це моя Україна», на якій  представлена література про шлях нашої держави до самостійності від давнини до сьогодення, про видатних особистостей, які зробили свій внесок у цей процес.
     
    Увазі користувачів також була представлена виставка-привітання «Незалежній Україні – 30», яку прикрасили малюнки юних патріотів до свята.

    Олена Буяненко



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше