• В очікуванні відкриття театрального сезону

    В очікуванні відкриття театрального сезону В очікуванні відкриття театрального сезону В очікуванні відкриття театрального сезону

    Як же ми скучили за театром! За неповторною атмосферою, за виставами та шоу-програмами, за емоціями від побаченого, за акторами... І як добре, що вже більше 10 років у «Саксаганців» і колективу бібліотеки-філії №10існує традиція – напередодні відкриття нового театрального сезону влаштовувати зустрічі з шанувальниками театрального мистецтва. Не став винятком і 2021 рік.

    До членів клубу «Чарівна мить» Академії пенсіонерів та користувачів філії №10 завітав артист-вокаліст Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім. П.Саксаганського Василь Гріздак. Молодий, красивий, усміхнений, надзвичайно талановитий Василь прийшов до нас, як приходить син до мами, як онук до бабусі...

    Щира, відверта розмова про шлях до сцени, який був ой-ой яким нелегким. На щастя і для артиста, і для нас – глядачів, мрія «співати на великій сцені» здійснилася. З 2018 року Василь Гріздак своїм голосом, піснями несе радість глядачам. А ще, його можна побачити і у виставах. Несподівано? Пригадайте «Король Лев», «Бременські музики», «Моя чарівна леді», «Нехай одразу двох не любить». А які ролі він там грав? Подумайте... Згадуючи про ролі в виставах, про концертні виступи Василь з великою теплотою і вдячністю говорив про своїх колег, їхню підтримку і розуміння.

    Запитань було багато: про батьків, сім’ю, творчі плани... І на всі запитання – вичерпні відповіді, обов’язково з посмішкою. А потім були пісні: авторська, з якої розпочався театральний шлях Василя, і відомі всім українські пісні. Ну як тут не підспівати!

    Своїм щирим спілкуванням, майстерним виконанням пісень актор «розтопив» серця присутніх, дав їм частинку свого синівського тепла.

    Васильку, Василечку! Дякуємо тобі за щирість, за сонцесяйну посмішку, за талант! Дякуємо адміністрації «саксаганців» за співпрацю!

    До зустрічі в новому театральному сезоні!

     

    Ганна Нагорна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше