• Сюрпризи, які готує нам літо Сюрпризи, які готує нам літо Сюрпризи, які готує нам літо Сюрпризи, які готує нам літо

    Улюблена пора року дітей – літо. Адже воно повне пригод, цікавих справ, веселих сюрпризів та нових книжок.

     
    11 червня працівники ЦДБ організували для вихованців ДНЗ №30 «Росинка» пізнавально-розважальну програму «Сюрпризи, які готує нам літо». І сюрпризи почалися з самого початку заходу. На порозі книгозбірні малечу зустріла бібліотекарка Ольга Мельник в образі Літа, яка запросила малюків до себе на гостину. Господиня свята привітала малят, побажала їм веселого відпочинку, хороших надійних друзів, літа з бібліотекою та позитивних вражень.
     
    Поетичним сюрпризом для маленьких читачів стала літературна композиція «Спинилось літо на порозі», яка складалася із сонячних і теплих віршів Максима Рильського, Миколи Вінграновського, Володимира Верховеня, Наталі Забіли.
     
    Діти разом з бібліотекаркою за допомогою літературної скриньки мандрували планетою «Різнокольорове літо». Вони побували в книжковому царстві природи, зробили компліменти літній порі та сонечку, згадали, який чудовий ліс у червні, активно відгадували загадки про літо, лісових і морських мешканців, квіти та ягоди і навіть розфарбовували метеликів.
     
    Захопила малюків літня ігротека «Настрій на УРА!». Дітлахи із задоволенням каталися на «Сонячній каруселі», грали в інтерактивні ігри «Суша-вода» і «Морські хвилі», співали пісень «Вийди, вийди, сонечко» та «Мак і бджілка», танцювали.
     
    Найголовнішим сюрпризом свята стало створення спільної аплікації-композиції ошатного літа «Літо, літечко прийшло».
     
    Захід був активним, пізнавальним, наповненим яскравими враженнями і гарним настроєм.

    Світлана Шалагіна



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше