• Нове видання

    Нове видання

    До фондів центральної бібліотеки ЦБС надійшла книга Сергія Потапенка «Реалізація сільськими, селищними, міськими радами повноважень у сфері регулювання земельних відносин: теоретичний і практичний аспекти», яку автор подарував книгозбірні. Сергій Анатолійович – доктор філософії у галузі права, спеціаліст юридичного відділу Білоцерківської районної ради.

    Монографія присвячена комплексному та всебічному дослідженню правових форм реалізації повноважень сільських, селищних, міських рад у сфері регулювання земельних відносин. У роботі розкрито питання щодо визначення правової природи та змісту їх повноважень у досліджуваній сфері, означені просторові межі їх здійснення. Проведено класифікацію видів рішень, які приймаються сільськими, селищними, міськими радами при здійсненні повноважень у сфері регулювання земельних відносин.

    Видання призначено для науковців і практиків, аспірантів, слухачів магістратури, студентів юридичних навчальних закладів, а також всіх, хто цікавиться муніципальним, адміністративним та земельним правом.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше