• Поет незабутніх дитячих вражень

    Поет незабутніх дитячих вражень Поет незабутніх дитячих вражень Поет незабутніх дитячих вражень Поет незабутніх дитячих вражень

    Небуденне явище в українській літературі – творчість Миколи Степановича Вінграновського, письменника, кінорежисера, сценариста, актора.

    26 травня 2021 року минають 17 роковини з дня смерті митця. У особливому ставленні до навколишнього світу і полягає неповторність творів маєстата. З під його пера вийшла, як поезія, так і проза. Він у всьому поет… А щоб пізнати поета, колись казали мудреці, треба піти в його країну.

    25 травня фахівці книгозбірні №3 для учнів 3-А класу БНВО «ЗОШ№ 15-ДЮСОК» організували літературну годину «Поет незабутніх дитячих вражень». Бібліотекарі розповіли школярам про життя і творчість Миколи Степановича. Юні книголюби переглянули тематичну викладку «На хвилях творчості Миколи Вінграновського».

    Завершився захід поетичною дзвінкоголосою сторінкою «Струни серця». Школярі декламували вірші, зачитували уривки з оповідань «Гусенятко», «На добраніч», «Літньої ночі», «Бинь-бинь-бинь…», які їх найбільше вразили.

    Ці твори виховують щирі почуття до рідної землі, її історії, вчать шанувати старших, берегти природу.

    Пам’ятаймо!

    Ксенія Гнуда



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше