• До землі вам, матусі, уклін!

    До землі вам, матусі, уклін! До землі вам, матусі, уклін! До землі вам, матусі, уклін! До землі вам, матусі, уклін! До землі вам, матусі, уклін!

    День Матері– одне із найзворушливіших свят, бо всі ми з дитинства несемо у своїй душі єдиний і неповторний образ своєї люблячої мами.

    Вже четвертий рік поспіль бібліотека-філія №6 проводить загальноміський конкурс поробок та малюнків «До землі вам, матусі, уклін», присвячений Дню Матері. І хоч проходив він у режимі онлайн, діти із серйозністю поставилися до виготовлення подарунків для своїх матусь. У виставці взяли участь 54 конкурсанти, які представили 59 робіт. Кожна поробка та малюнок створені з любов’ю. Готуючи подарунки, діти використовували різні техніки декоративно-ужиткового мистецтва: петриківський розпис, живопис, шерстяну акварель, квілінг, розпис на бересті, аплікація тощо. Різноманітність робіт вражає. Дитячі вироби – це піднесений світ краси і фантазії, схвильована розповідь про думки та почуття людини, барвистий світ натхненних образів. Роботи юних майстрів доводять, що джерело творчості справжніх талантів – невичерпне, а неідеальна техніка виконання створює безпосередність притаманну лише дітям.

    Компетентне журі, на чолі з Оленою Дученко – завідувачкою відділом методичної та бібліографічної роботи КЗ БМР Білоцерківська ЦБС ім. П.Красножона, визначило переможців конкурсу в двох номінаціях «Поробки» та «Малюнки».

    Отже, у номінації «Поробки» дипломантами стали: Богдан Зубченко, Варвара Середа, Вероніка Загородня, Андрій Шишка, Олександр Загородній, Евеліна Шевченко, Стефанія Кучеренко, Соломія Сесьомко, Анастасія Мельниченко, Євгенія Шишка, Артем Ніколаєнко, Ольга Гандзюк.

    У номінації «Малюнки» перемогу здобули: Вероніка Тимкович, Леся Михайленко, Ерік Скрильник, Максим Сіроус, Марк Коробко, Олександр Левченко, Софія Липова, Дарина Шерметинська, Поліна Ходаківська, Антоніна Руденко, Марта Гончар, Софія Варданян, Софія Мягкоход.

    Переможці конкурсу отримають дипломи та призи, а всі учасники –подарунки та солодощі від спонсорів: управління культури і туризму Білоцерківської міської ради, ГО «Біла Церква Разом», МО «Жіноча Громада», головного редактора видавництва «Час Змін Інформ» Тетяни Виговської.

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше