• Україна: заради майбутнього

    Україна: заради майбутнього Україна: заради майбутнього Україна: заради майбутнього

    До Дня Героїв Небесної Сотні працівники центральної міської бібліотеки провели для учнів гімназії №2 (класовод Віра Гребень) годину пам’яті «Небесна Сотня – то найвищий гарт».

    У своєму виступі ведуча заходу Тетяна Кириленко акцентувала увагу присутніх на тому, що під час Революції Гідності понад ста патріотів віддали своє життя за те, щоб кожен наш новий день був сповнений свободи, надії та світла.

    Аби нагадати про події 2014 року, а особливо про «Чорний четвер» 20 лютого, коли загинула найбільша кількість людей, було продемонстровано відео «Прощання з героями».

    Не залишило байдужими присутніх зворушливе прочитання Любов’ю Вилегжаніною вірша «А сотню вже зустріли небеса», який став піснею-присвятою героям Майдану.

    Спогадами про Євромайдан, про участь білоцерківців у Революції Гідності поділився учасник тих подій волонтер Костянтин Климчук.

    Після завершення заходу школярі, читачі та бібліотекарі урочистою ходою вирушили до стели Героїв Небесної Сотні, де взяли участь у акції «Ангели пам’яті» та вшанували Хвилиною мовчання пам’ять тих, хто ціною власного життя захищав Незалежність України, її майбутнє.

    Тетяна Ярошенко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше