• Свічка пам’яті ангелам Небесної Сотні

    Свічка пам’яті ангелам Небесної Сотні Свічка пам’яті ангелам Небесної Сотні Свічка пам’яті ангелам Небесної Сотні

    До сьомої річниці світлої пам’яті Героїв Небесної Сотні 17 лютого фахівці книгозбірні №3 разом з вчителями БЗІФН №1 провели мітинг-реквієм «Свічка пам’яті ангелам Небесної Сотні». Учасниками заходу стали учні восьмих, дев’ятих, десятих класів навчального закладу.

     

    Працівники бібліотеки відтворили хроніку подій Революції Гідності від перших мирних днів на Майдані до відкритого протистояння протягом трьох діб (з 18 по 20 лютого 2014 року), коли відходили у вічність українці, віддаючи власні життя заради нової омріяної України.

    Учасникам заходу рекомендована для перегляду книжкова виставка, на якій були представлені друковані твори сучасних українських авторів про події на Майдані, світлини Героїв Небесної Сотні, газетно-журнальні публікації. Лунали патріотичні вірші, пісні.

    Хвилиною мовчання присутні вшанували подвиг українців, які віддали свої життя захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України. Бо незламні завжди повертаються янголами. Ми не маємо права про це забувати!

     

    Тепер вони – завжди СОТНЯ!

    Соборна, народна, проста,

    Оспівана, легендарна,

    Незмінна, сакральна, свята!

    Ксенія Гнуда.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше