• Барви Дня святого Валентина в бібліотеці

    Барви Дня святого Валентина в бібліотеці Барви Дня святого Валентина в бібліотеці Барви Дня святого Валентина в бібліотеці


    14 лютого у всьому світі відзначили День святого Валентина – свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей.

    Для кожної людини цей день – особливий. Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця.

    Напередодні Дня св. Валентина працівники бібліотеки-філії №6 провели майстер-клас з розпису пряника «Солодка валентинка». Читачі-діти вчились, правильно користуватись глазур’ю та красиво прикрашати імбирний пряник. Секретами розпису пряника ділився Саша Федак.

    Учасники заходу отримали запашні пряники – заготовки, виготовлені Сашею, та матеріали, за допомогою яких і створювали солодкі дива. Кожен розмальовував свій пряник, вкладаючи в нього частинку душі та створюючи неповторний продукт. Солодкі валентинки діти забрали із собою, щоб порадувати батьків.

    Для найменших читайликів бібліотекарі влаштували свято розваг. Дві команди «Веселуни» і «Валентинка» залюбки гралися в ігри, брали участь у вікторинах, згадували казкові історії про кохання, малювали валентинками, спробували себе в караоке та взяли участь у флешмобі. За кмітливість та спритність учасники заходу отримали солодкі подарунки та декоровані сердечка від працівників бібліотекиІ на згадку – світлини біля серця, зробленого з пластикових стаканчиків.

    На абонементі була оформлена книжкова виставка-інсталяція «Кохання – це обмін серцями». Користувачі мали можливість познайомитись із книгами, в яких розкриваються історії кохання. Саме любов спонукає чинити добрі справи, змінює людину, робить її піднесеною, сильнішою, добрішою. Читаймо книги про кохання: воно окрилює, надихає на великі справи, робить людей щасливими. Запрошуємо до приємного читання!

     

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше