• «Права молодь» в бібліотеці

    «Права молодь» в бібліотеці

    Нещодавно, напередодні Дня Збройних сил України, в бібліотеці-філії №8 відбулася зустріч Білоцерківської громадської організації «Права молодь».

    Захід відбувся у виставковій залі на фоні неперевершеної персональної виставки картин Карини Родіонової. Про художницю та її мистецький доробок розповіла завідуюча сектором виставкової зали Любов Михайлюк.

    Молоді люди дуже уважно та зацікавлено слухали розповідь про переселенку з Криму, яка в 2014 році залишила свою домівку.Залишила все…, навіть своїкартини не дозволили забрати з кримського півострова так звані «зелені чоловічки» – російські окупаційні війська.

    Представники «Правої молоді» в м. Біла Церква, також, говорили про військовий конфлікт на сході нашої країни, згадали сумні дні Майдану, вшанували хвилиною мовчання загиблих…

    Дуже приємно було слухати виступи молодих хлопців про те, що патріот – це не тільки любов до України, «сидячи на дивані». А люди , які діють, які роблять рішучі кроки для збереження національної цілісності України, її мови та культури.

    Наразі наша армія відновлює свою боєздатність, а Україна оголосила про свої наміри вступити в НАТО. Переломним моментом в історії сучасної української армії стали події 2013-2014 років: Революція Гідності, окупація Криму та частини Донбасу. І попри тотальну руїну в армії, зради, втрати, шалений тиск і підступність ворога, українським військовим вдалося відстояти незалежність батьківщини й захистити власний народ від агресора.

    Працівники бібліотеки презентували для ознайомлення книжкову виставку «У нас є сила і воля!»

    Світлана Хмільова.

     

     

     

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше