• «Візерункове сяйво» Каріни Родіонової

    «Візерункове сяйво» Каріни Родіонової «Візерункове сяйво» Каріни Родіонової «Візерункове сяйво» Каріни Родіонової «Візерункове сяйво» Каріни Родіонової

    В міській виставковій залі при бібліотеці-філії №8 відкрилась персональна виставка картин Каріни Родіонової «Візерункове сяйво». Авторка – талановита художниця, член НСХУ, неординарна особистість. Жила і працювала в Криму. Після анексії півострова, була вимушена із сім’єю переселитися до Білої Церкви і стала невід’ємною частиною колективу художників міста, продовжила свою творчу і громадську роботу.

    Роботи художниці – це фантастичне переплетення реального, містичного і чуттєвого світів і,звичайно ж, Кримські гори, море, вузькі вулиці старих кримських селищ. Свої відчуття Каріна виплескує на полотні древніми архаїчними символами, прадавніми слов’янськими орнаментами, осмислює жіноче начало, його місце в таїнстві буття.

    «Візерункове сяйво» – перша персональна виставка картин мисткині в Білій Церкві. Від імені міського відділу культури і туризму художницю привітала головний спеціаліст Алла Карабач та вручила Грамоту. Виставка діятиме до 15 грудня за адресою: вул. Леваневського,55.


    Любов Михайлюк.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше