• Бібліотекарі в онлайні

    Бібліотекарі в онлайні

    Незважаючи на правила дистанціювання та самоізоляції, бібліотеки міської ЦБС, як і раніше, залишаються зі своїми читачами і продовжують культурну, інформаційну і просвітницьку діяльність.

    І хоча усі книгозбірні давно вже мають власні онлайн-платформи, робота бібліотекарів набирає все більших обертів в мережі Інтернет. Присутність бібліотеки у соцмережах допомагає рекламувати культурно-освітні та дозвіллєві послуги, відкриває можливості для просунення проектів, дає змогу поширювати інформацію про свої успіхи та досягнення. Таким чином бібліотека опиняється у центрі подій.

    Блог та група бібліотеки-філії №8 у мережі «Фейсбук» покликані заохотити читачів розвиватися, більше читати і цікавитися культурно-мистецькими подіями та витворами мистецтва. Саме тому працівники книгозбірні створюють віртуальні книжкові виставки, розміщують майстер-класи, поетичні читання тощо. Бібліотекарі опановують нові форми роботи, створюючи колажі та буктрейлери, віртуальні екскурсії та галереї.

    Приємно відзначити, що читачі і друзі бібліотеки долучаються до обговорення важливих суспільних і мистецьких тем, коментують дописи та беруть участь у віртуальних іграх, флешмобах і вікторинах.

    Читачі стають активнішими, збираючись в онлайні задля зустрічі та свіжих новин. З упевненістю можемо сказати, що бібліотерапія – найкраща панацея для психологічного розвантаження та профілактика усіх хвороб. Тож лишайтеся здорові, думаючі та читаючі, дорогі містяни!

     

    Інна Храбуст.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше