• Підсумки онлайн виставки «Осінь барвиста, щедра і мила»

    Підсумки онлайн виставки «Осінь барвиста, щедра і мила» Підсумки онлайн виставки «Осінь барвиста, щедра і мила» Підсумки онлайн виставки «Осінь барвиста, щедра і мила» Підсумки онлайн виставки «Осінь барвиста, щедра і мила»

    За вікном осінь, чарівна і казкова – золота пора року, що вражає фантастичним поєднанням кольорів та щедрими дарами.

    Працюючи в умовах карантину, бібліотекарі філії №6 не зрадили традиції проведення щорічної виставки «Дари осені» і організували онлайн виставку.

    У виставці взяли участь 106 читачів, які представили 115 робіт. Найбільш активними виявилися: вихованці ДНЗ №8 «Золотий півник» (методист О.Болотова), ДНЗ №27 «Червона Шапочка» (методист Н.Яцюк), ДНЗ №35 «Вербиченька» (вихователь Т.Коцюруба), БЗШ №21 та №23, учасники групи «БібліоДзвін» у соціальній мережі Фейсбук. Це справжнє свято, до якого готувались заздалегідь.

    Завдячуючи фантазії, творчій уяві та вправним рукам, діти перетворили звичайні овочі та фрукти на справжні шедеври. Різноманіття квітів, овочів, фруктів втілилися в чудові та цікаві композиції і аплікації. Гарбузи перетворились на «Будинок для сімейства городини», баклажани – на пінгвінів і взуття, жолуді на «Віртуоза на скейті», шишки стали кумедними звірятами, цибулина – колобком, помідори – сонечками, кабачки – шкільним дзвоником, каштани перетворилися на гусінь, картопля в поєднанні з насінням соняшника – на їжачків, листя дерев – на чудових жучків та квіти. Роботи вражають фантазією, креативністю, талантом та майстерністю. Виставка заряджає своїм позитивом, дарує естетичну насолоду, заохочує приєднатися до колективної творчості. Всю цю красу, і не тільки, ви маєте можливість переглянути в групі «БібліоДзвін» у соціальній мережі Фейсбук.

    Всі роботи дітей заслуговують на увагу. Переможцями стали:

    -номінації діти до 7 років:

    Варя Крилова, Артем Хом’яков, Максим Боженко (ДНЗ №8);

    Максим Морський, Вероніка Зайцева, Катя Марченко (ДНЗ №35);

    Артем Андрійченко, Максим Максимець, Іван Трохимець (ДНЗ №27); Євгенія Шишка, Єгор Тимкович.

    -Номінація школярі до 10 років:

    Олександр Федак, Олексій Макушок, Платон Чередник, Дмитро Довгий, Назар Зубчевський, Артем Кривенко, Валерія Батарон, Ерік Скрильник, Саша Назарчук, Софія Сергієнко, Матвій Строкач.

    -Номінація «Колективні роботи»:

    -Надія і Ірина Трунденко, Артем і Ростислав Лещишин, Зоряна і Цвітана Ненашеві.

    Висловлюємо подяку батькам, керівникам дитячих колективів, усім, хто не залишився осторонь проведення заходу та проявив своє уміння у спільних з дітьми справах.

     

    Надія Гаврилова.

     

     

     




    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше