• Музика – це справді диво… Музика – це справді диво… Музика – це справді диво…

    Музика.. Що це? В чому її магічна сила? Над цими запитаннями люди замислювалися з давніх часів, відчуваючи, що музика має незвичайну особливість – передавати через звуки душевний стан людини.

     
    1 жовтня – Міжнародний День музики. Саме в цей день бібліотекарі філії №10 провели мистецьку годину «Віват, король!», присвячену 75-річчю Юрія Рибчинського. Ви скажете – а який зв’язок між ювіляром і музикою? Найтісніший. Так, більшість сприймає його як поета, драматурга, але з 20 років і до сьогоднішнього дня життя почесного киянина нерозривно пов’язане з музикою. Зустріч 20-річного Юрія з Ігорем Покладом стала історичною – в життя Рибчинського увійшла Музика.
     
    Провідний бібліотекар Альона Сушкевич познайомила членів клубу «Чарівна мить» Академії пенсіонерів з життєвим і творчим шляхом ювіляра, а потім зазвучала музика.… Популярні пісні «Дикі гуси», «Чарівна скрипка», «Три поради», «У долі своя весна», «Минає день», «Віват, Король», «Хрещатик» та інші викликали позитивні емоції учасників заходу, зігріли їхні серця у дощовий і прохолодний день, повернули у молоді роки.
     
    Музика, як казка, музика – жива… І нехай вона звучить вічно!

    Ганна Нагорна.




    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше