• А бути сильною і ніжною не просто… А бути сильною і ніжною не просто… А бути сильною і ніжною не просто…

    В День людей похилого віку в читальній залі бібліотеки-філії №6 зібралися поціновувачі поезії Ліни Костенко на поетичну хвилину «А бути сильною і ніжною не просто…».

     
    Завідувачка книгозбірнею Надія Гаврилова ознайомила присутніх із життєвим та творчим шляхом поетеси. Учасники заходу мали можливість почути вірші «А жінка буває на осінь так схожа», «Життя іде і все без коректив», «Страшні слова, коли вони мовчать», «Доля», які зачитали працівники філії. Кожен вірш вражає емоційністю слова, щирістю висловлених думок, які допомагають краще розкрити людську сутність. Саме над тим, що може знищувати життя та спотворювати душу і замислюється письменниця.
     
    В читальній залі оформлена тематична виставка на якій представлені поетичні збірки Ліни Костенко, подані цитати з віршів, що розкривають зміст книг.
     
    Талант, краса і мужність – саме ці слова асоціюються з особистістю і творчістю Ліни Костенко, а її життєвий шлях є прикладом принципової життєвої позиції, відданості своїм переконанням та любові до свого народу і його культури. «Короновані і ми тим, що небо над нами те ж саме!».     Творчість Ліни Костенкодарує людям добро, наснагу жити і надзвичайну позитивну енергетику.
     
    Надія Гаврилова.





    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше