• «Ярославом заснована в Літо…»

    «Ярославом заснована в Літо…» «Ярославом заснована в Літо…» «Ярославом заснована в Літо…» «Ярославом заснована в Літо…»

    Вже майже десять століть на берегах мальовничої Росі розкинулось і квітне наше рідне місто – Біла Церква. Мабуть, сама краса природи, краса неповторної «Олександрії» озивається камертоном добра в серцях його жителів і гостей.

    Колектив філії №10, як і всі білоцерківці, чекав і готувався до Дня міста, щоб гідно зустріти 988 річницю його заснування. Карантинні обмеження внесли свої корективи, та ми все-таки змогли донести до наших користувачів інформацію про неповторність білоцерківської землі.

    Скільки історичних подій пам’ятає вона, скільки славетних імен пов’язано з нашим рідним краєм. Саме про це йшла мова під час відеоподорожі «Біла Церква туристична», проведеної Альоною Сушкевич для учнів 8-Б класу БЗШ №5; а учні 9-А класу виготовили карту Білої Церкви зі світлин архітектурних пам’яток та скульптур. Але перед цим вони повинні були правильно відповісти на запитання вікторини «Як я знаю своє місто?». Допомагали їм у цьому матеріали книжкової виставки «Біла Церква – вічний дивокрай». Юні користувачі ознайомились і з новинками краєзнавчої літератури, серед яких книги А.Гая, А.Гудими, С.Бурлаки, А.Бондаря…

    Для всіх жителів міста завідуюча філією виступила в ефірі місцевого радіо з оглядом краєзнавчої літератури «Білій Церкві присвячується…»

    Краєзнавча робота продовжується, і хочеться вірити, що наступний День міста ми святкуватимемо без обмежень. Щастя і процвітання тобі, Біла Церкво!

     

    Ганна Нагорна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше