• «Бібліотека під парасолькою» відновила свою роботу

    «Бібліотека під парасолькою» відновила свою роботу «Бібліотека під парасолькою» відновила свою роботу «Бібліотека під парасолькою» відновила свою роботу «Бібліотека під парасолькою» відновила свою роботу

    Після вимушеної тривалої перерви «Бібліотека під парасолькою» центральної міської бібліотеки відновила свою роботу. Віднині, при сприятливій погоді, у вівторок, середу і четвер, ми чекаємо на вас з 15.00 до 17.00 год. у парку культури і відпочинку ім. Тараса Шевченка.

    1 вересня, в День знань, працівники читальної зали провели для відвідувачів парку Годину періодики. Нінель Авраменко повідомила, що в бібліотеці є понад 50 назв газет і журналів, наголосивши, що  старшокласникам і студентам стануть у нагоді: «Дивослово», «Всесвітня література», «Український тиждень», «Український історичний журнал», «Чумацький шлях». Любов Вилегжаніна зробила огляд газет «Порадниця», «Пенсійний кур’єр», «Громадська думка», «Замкова гора», «Україна молода». Відвідувачів також зацікавили журнали: «Украина за рулем», «Автомир», «Вокруг света», «Українська родина».

    Людмила Чупак.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше