• Відеоконференції на допомогу бібліотекарям

    Відеоконференції на допомогу бібліотекарям Відеоконференції на допомогу бібліотекарям

    Так склалася ситуація у світі, що працюючи вдома, ми все одно маємо якось спілкуватися, організовувати зустрічі, обговорювати робочі питання. Допомогти нам в цьому можуть програми та засоби для відеоконференцій.

    26 серпня бібліотекарі міста зібралися, щоб навчитися користуватися сервісами для таких конференцій. Розпочати знайомство з ними вирішили з Інтернет-ресурсу ZOOM.US. У 2019 році Zoom визнали найкращою платформою для конференцій. Завдяки їй можна проводити аудіо конференції, відео конференції, спілкуватися у чаті тощо. Усі разом зареєструвалися, встановили на ноутбуки програму, помахали одне одному в камеру, трохи «початилися»… і час безкоштовної конференції сплив. Тому дрібні нюанси пояснювали, як то кажуть, на пальцях.

    Дуже коротко розказали працівникам бібліотек, де і як ще можна організувати відеоконференцію: у мережі Facebook «Кімнати», на платформі Google Meet та «Зустрічі» у поштовому сервісіGmail.

    Щиро сподіваємося, що здобуті знання спростять життя білоцерківським бібліотекарям і знадобляться їм далеко не один раз.

    Олександра Нагорна.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше