• У дружній родині – щаслива дитина

    У дружній родині – щаслива дитина

    Дитинство – це пора сподівань і здійснення мрій. Від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля.

    «У дружній родині – щаслива дитина» – так називався конкурс, організований у соціальній мережі Фейсбук бібліотекою сімейного читання №9 до Міжнародного дня захисту дітей. Творче змагання відбувалося у двох номінаціях: кращий поетичний або прозовий твір-мініатюра про членів родини та кращі світлини з сімейного альбому. Схвальні відгуки отримали поетичні твори Наталії Кузмічової та Юлії Хандожинської. Запам’яталися повчальністю та оригінальністю прозові твори-мініатюри Людмили Процюк-Щербатюк. А веселі і добрі сімейні історії від Валерії Грищук, Лізи Тендюк, Ольги Яровенко, Оленки Порхун вразили своєю щирістю. Поділилися своїми щасливими миттєвостями зі світлин сімейного альбому Анжеліка Куліш, Інна Григоренко, Ольга Кочнова.

    Переможцями по кількості вподобань у номінації поезія і прозастали Тетяна Строкач і Катя Тонкошкуренко. Найбільше «лайків» зібрали фото родини Коробко та Грищук. Вручення призів і подарунків відбудеться у приміщенні бібліотеки сімейного читання (бульвар Олександрійський, 125) після закінчення карантину (дату повідомимо додатково).

    Дякуємо всім учасникам і запрошуємо до участі у нових конкурсах.

    Катерина Волинець.




    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше