• Діти мають право на щастя

    Діти мають право на щастя Діти мають право на щастя

    Святкуємо День захисту дітей онлайн

     

    У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Хочеться, щоб діти щохвилини, щодня були радісними і щасливими. Адже дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій.

    Зважаючи на оставити, які склалися в Україні, працівники філії №6 не залишили поза увагою своїх маленьких читайликів і відзначали свято в режимі онлайн. Дітлахи з радістю відгукнулись на пропозицію бібліотекарів створити фотоколаж «Щасливі миттєвості дитинства». Протягом тижня вони розміщували на сторінці групи «БібліоДзвін» в соціальній мережі Фейсбук підбірки своїх світлин. Креативні фотоколажі надіслали 17 учасників групи. Це активні друзі бібліотеки: Саша Федак, Максим Сіроус, Андрій Шишка, Богдан Зубченко, Артем Ніколаєнко, Саша Назарчук, Аня Дучик, Софія Сидоренко, Макар Іванов, Ярослав Добрівський, Анна Чорна, Денис Чорнозуб, Зоряна Ненашева, а також долучились: Дарина Мандзеула, Софія Сергієнко, Злата Олійник, Саша Гринчій, Всі вони отримають солодощі від активної читачки і друга бібліотеки – Валентини Підгайної.

    Матвій Строкач, у своєму відео-зверненні, віршем Тетяни Строкач «Чудове свято дітвори» привітав усіх із Днем захисту дітей. Ольга Гандзюк вислала фото, у якому відобразила мрію дітвори – жити в якісному світі.

    Працівники бібліотеки підготували відео-підбірку літератури «Смакуємо літо: фруктово-ягідні книги для сімейного читання». У назвах книг присутні ароматні яблука і полуниці, соковиті вишні і терпкі банани, насичені вітамінами калина і шипшина. Користувачі матимуть можливість відчути розмаїття літніх смаків: подекуди солодкі, а іноді з кислинкою.

    Вітаємо всіх дітей зі святом і бажаємо приємних літніх вражень!

     

    Надія Гаврилова.

     

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше