• Бібліотеки на карантині… Працюємо онлайн! Бібліотеки на карантині… Працюємо онлайн! Бібліотеки на карантині… Працюємо онлайн!

    Бібліотечні фахівці міської ЦБС продовжують роботу онлайн.

    Бібліотекарі філії №6 запросили читайликів взяти участь у онлайн виставці-конкурсі поробок та листівок до Дня Матері «До землі вам, матусі уклін!». Також читачі залюбки приєдналися до онлайн флешмобу

    #Поетична_стежина_миру, присвяченого 75-річчю Перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні. Бібліотечні фахівці запропонували увазі користувачів й онлайн майстер-клас «Мак – квітка пам’яті». https://www.facebook.com/groups/1453640774820012/

     

    На сторінці бібліотеки-філії №1 «Книжкова фантазія» https://www.facebook.com/bib.filial для дітей на своїх друзів знову очікує бібліотечний котик Кузя – улюбленець дітвори з лялькового бібліотечного театру. Він читає вірші про котика і мишку та бегемота, який не любив митися та розповідає багато цікавинок. Надзвичайно цікавим є «Казковий бібліовечір для любої малечі».

    До участі в загальноміському конкурсі на краще виконання творів Ліни Костенко «Поезія… – безсмертний дотик до душі», який щорічно проводиться в центральній бібліотеці https://www.facebook.com/groups/196617491547858/, а цього року відбувається в онлайн-режимі, долучилися, окрім білоцерківців, читачі Чугуївської централізованої бібліотечної системи (Харківська область). Учасники конкурсу розміщують відео своїх виступів на сторінці книгозбірні у мережі Фейсбук.

    Дар’я Данилко, читачка бібліотеки-філії №4, презентувала на сторінці книгозбірні свій власний вірш «Що ви думаєте?». А маленька Марійка Джуган, яка дуже полюбляє готувати смаколики за рецептами, що надруковані в журналі «В гостях у казки», зробила свій оригінальний кулінарний шедевр «Фруктові фантазії», фото якого розмістила на сторінці книгозбірні. Жоден малюк не відмовиться від чудового фруктового десерту, який готується за лічені хвилини.

    https://www.facebook.com/groups/228098200958664/

    Продовжує свою роботу виставкова зала при бібліотеці-філії №8. Започаткована онлайн-виставка історичних фотографій про Білу Церкву «Пам’яті не меркнуть сторінки» до 75-річчя Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=677290139726489&id=100023365264524

    Працівники ЦБС знайомлять своїх читачів з новинками літератури, цікавими фактами з життя письменників, нагадують про знаменні та пам’ятні дати календаря.

     

    Олена Бульда.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше