• «Великодні передзвони»

    «Великодні передзвони» «Великодні передзвони» «Великодні передзвони» «Великодні передзвони»

    Свято Великодня – одне з найбільших християнських свят. Воскресіння Христове символізує перемогу життя, торжество свободи і любові. Для всіх християн це улюблене свято, яке відзначається в родинному колі. Готуючись до Великодня, українці прибирають помешкання, печуть паски і фарбують крашанки.

    Як це відбувається в окремо взятій сім’ї, розповіли читачі бібліотеки-філії №9 під час онлайн-конкурсу родинної творчості «Великодні передзвони», організованому працівниками книгозбірні.

    Роботи вражають своєю щирістю і оригінальністю, в них відчувається тепло дитячих сердець, повага до українських звичаїв і обрядів.

    Серед переможців – Марія Борисова, Евеліна Шевченко, Марк Коробко, Іван і Софія Пахомові, Маруся і Ганна Черкаські та вихованці студії образотворчого мистецтва «Берестяночка»: Дарина Нагаївська, Ігнат і Георгій Куришки, Вероніка Мірошнікова, Оксана Кузько. Також у конкурсі взяли активну участь відвідувачі студії інтелектуального та творчого розвитку «ДоШколярик». Переможцями стали Софія Карпенко, Максим Губарєв, Діана Коваленко.

    Вітаємо переможців! Щиро дякуємо учасникам онлайн-конкурсу «Великодні передзвони». Бажаємо всім здоров’я, наснаги, творчих успіхів і звершень.

     

    Катерина Волинець.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше