• Готуємося до Великодня радісно та творчо

    Готуємося до Великодня радісно та творчо Готуємося до Великодня радісно та творчо

    Наближається велике свято – Воскресіння Христове. Це одне із найулюбленіших та найочікуваніших свят не лише українців, а й християн в усьому світі.

    На жаль, цього року Великдень святкуватиметься в умовах тотальних обмежень та застережень через карантин. Всі церкви країни готуються до «карантинного Великодня».

    Але не потрібно засмучуватися через обмеження, адже є багато способів зробити підготовку до Великодня радісною, веселою і цікавою.

    Я пропоную зайнятися рукоділлям, адже воно є чудовим способом не дати смутку та відчаю заволодіти нами. З рукоділлям ніякий карантин не страшний, бо ви можете створити чудові пасхальні вироби, які подаруєте рідним на Великдень, чи зробите з них домашню пасхальну міні-виставку, як це зробила я.

    Мій рецепт боротьби зі смутком та нудьгою під час карантину – це зробити щось своїми руками. Пропоную з рукоділлям готуватися до світлого Христового Воскресіння, адже під час створення чудових речей власними руками розсіюються сумні думки, світлішає розум, радісно та плідно спливають години.

     

     

    Юлія Животівська.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше